Keuken - bar

Nature served on a plate

Scroll

Over ons

Welkom in Botanica

Een restaurant en bar waar lokale ingrediënten worden gebruikt in een seizoensgebonden menu. Ontdek onze verscholen stadstuin midden in Den Haag.

Lunch & Diner

Seizoensgebonden

LOKAAL & DUURZAAM

Wij houden van lokale ingrediënten. Van de honing uit ons bijenhotel, van de gebrande koffiebonen die per fiets worden geleverd, en van de eieren van de beste kippenboerderij van Den Haag. Voor ons seizoensgebonden menu houden we extra rekening met een duurzame leveringsketen van product tot bord.

Lees meer

Groente als waardig hoofdingrediënt

Dutch Cuisine

Een voorgerecht met kabeljauw of rundertartaar en daarna een hoofdgerecht met gerookte, gepekelde of in de oven geroosterde seizoensgroenten? Onze keuken is geïnspireerd op Dutch Cuisine, met een grote variëteit aan streekproducten en -gerechten. De natuur bepaalt ons menu.

Bekijk onze menukaart

Blijf op de hoogte

Ja, wij zitten op de Gram