Over ons

Of het nu het patroon van een dennenappel is, de transformatie van cocon naar vlinder, of de rimpelingen die gecreëerd worden door de wind, elk aspect van de natuur valt op en intrigeert de geest. Noem het de rij van Fibonacci, de gulden snede of de geheime code van de natuur, het boeit. Ons team boeit op dezelfde manier door je te verwelkomen in een restaurant en bar waar je de botanische wereld van Nederland kunt ontdekken.

Scroll

Een snelle blik in onze open keuken en je ziet verschillende persoonlijkheden en nationaliteiten aan het werk. Ze hebben allemaal een gemeenschappelijk doel om je de Nederlandse keuken te laten proeven. Ze zoeken naar de beste lokale ingrediënten, passen ouderwetse kooktechnieken toe en maken het af met specerijen en kruiden uit de tuin. Ze werken aan creatieve gerechten met het oog op de toekomst.

In onze open keuken staat een team dat door de natuur geïnspireerde gerechten bereidt. Ons menu is gebaseerd op de vijf principes van Dutch Cuisine: cultuur, gezondheid, natuur, kwaliteit en waarde. Groenten zijn onze helden.